Autoschade Direkt hielp mij snel van mijn schade af

Mijn ervaring met Autoschade Direkt was zeer positief. Ze hebben mij snel van mijn schade afgeholpen zodat ik weer veilig de weg op kon.

Professioneel contact met Autoschade Direkt

Mijn contact met Autoschade Direkt is soepel verlopen. Ik kon makkelijk een afspraak inplannen en werd snel geholpen. De medewerkers waren erg vriendelijk en dachten met mij mee om samen tot een oplossing te komen. Wat ik ook erg fijn vond aan de service van Autoschade Direkt is dat er gratis vervangend vervoer voor mij werd geregeld. Zo kon ik zelf verder met mijn eigen afspraken terwijl de schade aan mijn auto gemaakt werd.

Zorgvuldig te werk

Autoschade Direkt heeft in overleg met mij een tweedehands onderdeel besteld om mijn gebroken koplamp te kunnen maken. Ze vertelde mij hierbij dat ze altijd rekening houden met de kwaliteit van deze onderdelen. Zo garandeert Autoschade Direkt dat de (nieuw) geplaatste onderdelen lang mee gaan en geven ze je ook twee jaar garantie op je autoschade herstel. Een van de andere diensten van Autoschade Direkt waar ik erg over te spreken ben, is dat ze bij het teruggeven van de auto, deze grondig hebben gereinigd zowel van binnen en buiten.

Ik raad Autoschade Direkt zeker aan

Als je mij zou vragen hoeveel sterren ik Autoschade Direkt zou geven, zou het voor mij zeker uitkomen op vijf sterren. Ik ben zeer klantvriendelijk geholpen, kon met al mijn vragen terecht en kreeg het gevoel dat er echt naar mij geluisterd werd. Ook werd ik bovendien zeer snel geholpen wat erg handig uitkwam omdat ik zelf ook een drukke agenda heb. De prijs/kwaliteit verhouding bij Autoschade Direkt is zeer gunstig en bovendien erg goed geregeld, verzekeringstechnisch bijvoorbeeld. Voor mij zeker een topper!