Bij Maxilia koop ik mijn relatiegeschenken

Met trots mag ik zeggen dat ik de eigenaar ben van een hele leuke gezellige kroeg. Overal zie je het merk van mijn kroeg in terug komen. Van glazen tot bierviltjes, je zet het werkelijk overal. Mijn promotieartikelen koop ik dan ook bij Maxilia. Dit bedrijf heeft mij als geen ander kunnen helpen, en weten dan ook elke keer weer het beste resultaat te leveren. Super bedrijf!

Feestbidons-bedrukken

In het dorp was er een groot feest, waardoor het erg druk zou worden in de kroeg. Dit veroorzaakt bij mij veel stress, omdat ik het aantal van mijn glazen moet vergroten. Dit geldt ook voor de bierviltjes, het bier etc. Op internet zocht ik naar verschillende bedrijven die een snelle levering konden waarmaken, waarvan de producten nog van een hoge kwaliteit zijn. Bij Maxilia wisten ze hier wel raad mee. Ze zijn veruit de beste in wat ze doen, en weten dan ook de beste kwaliteit te leveren.  Ook hebben ze een realistische prijs- en kwaliteitsverhouding. De service is overigens ook uitstekend. Ik had namelijk nog wat vragen over het product, en besloot toen om het bedrijf te bellen.

Contactbierviltjes bedrukken bij maxilia

De telefoon werd door een van de medewerkers vriendelijk opgenomen, en ik werd netjes te woord gestaan. De antwoorden op mijn vragen was precies wat ik wilde horen. Super bedrijf! Nu kan ik dan ook niet meer zonder ze. Dit bedrijf is mijn vaste leverancier geworden, en hopelijk ook in de toekomst!