BTO’s beste gaming laptop

26Mijn vijfde artikel op dit weblog staat volledig in het teken van een geheel ander artikel, namelijk de beste gaming laptop die je je maar kunt wensen als gamer (of designer, for that matter). 

Creëer je eigen game/design notebook

6Vandaag namelijk enkele woorden, gewijd aan BTO. Bij mijzelf is niet bekend waar de naam BTO daadwerkelijk voor staat, maar enkele opties zijn ‘Better Than Others’ of ‘Build To Order’ en in beide kan ik echt komen. BTO onderscheidt zich allereerst namelijk echt door de resultaten die zij aflevert, ze produceert wérkelijk interessante gaming laptops. Dat heeft te maken met de wijze waarop zij werkt overigens, want het Build To Order concept houdt in dat zij de laptop van je bestelling pas in productie nemen zodra ze de order binnen hebben, het is niet zo dat er al halffabricaten aanwezig zijn of dergelijke. Er worden dus geen dingen toegevoegd aan een standaard computer, neen, alles wordt daadwerkelijk geïncorporeerd in het ontwerp zelf. En dat maakt BTO natuurlijk wel heel bijzonder en een grote uitzondering hier in Nederland.

7Zij bestaan al sinds 2000 en zijn daarmee een van de grondleggers van de game laptops, die er natuurlijk op gericht zijn vele malen meer informatie te kunnen verwerken. Ook voor ontwerpers is die vereiste er, omdat de werkzaamheden anders niet uitgevoerd kunnen worden. Ook voor zakelijk gebruik is deze beste gaming laptop van het land, geheel uitgevoerd naar eigen smaak en wensen, dus een absolute aanrader. Je kunt je via BTO altijd laten informeren over de mogelijkheden, of neem vast eens een kijkje in de keuzehulp, met een grote variatie aan keuzes wat bijvoorbeeld processors en videokaarten betreft. In dit artikel toegevoegd enkele voorbeelden van wat er in de keuzehulp zoal aan bod komt. Klik op de onderste afbeelding om direct naar de keuzehulp te gaan en creëer de beste gaming laptop voor jouzelf!