Catering Loosdrecht

Catering in Loosdrecht gezocht? Heeft u wel eens van een private dinner gehoord? Hierbij huurt u eigenlijk een professionele privé-kok in, die bij uw evenement de heerlijkste gerechten aan tafel serveert. Zonder enige zorgen kunt u dus optimaal van uw diner en uw gasten genieten.

your-choice-catering-300x114

Met passie bereiden onze koks een prachtig diner voor u en uw gezelschap. Hiervoor hebben we uitsluitend de koks geselecteerd die niet alleen goed kunnen koken, maar ook op een passievolle en leuke manier kunnen vertellen over de gerechten en de wijnen. Hierdoor ontstaat er een leuke interactie tussen u, uw gasten en natuurlijk uw kok.

Voor een private dinner kunt u bij Your Choice Catering vanaf 8 personen terecht. Gezamenlijk stellen we een prachtig menu op van 3 tot wel 8 gangen. Alles is geheel op maat voor uw budget en uw gelegenheid. Wij zorgen uiteraard voor het servies en bestek.

Indien gewenst kunnen we ook zorgen voor de tafelaankleding zoals tafellinnen, bloemstukjes en kandelaars. Ook het uitserveren van gerechten hoort hier bij. Alles zoals het bestek, servies en glaswerk is standaard altijd bij de prijs inbegrepen.

Catering met heerlijke wijn

Voor de wijnliefhebber is het mogelijk om een zeer uitgebreide wijnkaart om de diverse gerechten te completeren. Zo hebben we bijna altijd de wijn op voorraad die voldoet aan uw wensen en smaak. Wilt u liever uw eigen speciale wijn bij uw evenement schenken? Dan is dat uiteraard ook geen probleem! Neem daarom vandaag nog contact met ons op voor catering in Loosdrecht.