Drie alternatieve manieren om siliconen glijmiddel te gebruiken

De meeste mensen gebruiken hun silicone glijmiddel van Xman-Store.nl in de slaapkamer. Dit glijmiddel is inderdaad geweldig om tijdens de seks te gebruiken, maar je kunt het product ook op andere manieren gebruiken. In dit artikel lees je hier meer over. Wij vertellen je graag op welke drie alternatieve manieren je het glijmiddel van Xman-Store.nl kunt gebruiken, buiten je avontuurtjes in de slaapkamer om.

Glijmiddel tegen pluizig haar

Veel vrouwen gebruiken glijmiddel in hun haar. Dit klinkt misschien raar, maar glijmiddel werkt erg goed tegen droog en pluizig haar. Ook handig: je hebt maar weinig siliconen glijmiddel nodig voor een goede coupe. 

Glijmiddel tegen een schrale huid

Je kunt glijmiddel op je huid gebruiken tijdens de seks, maar ook als je ver buiten de slaapkamer te vinden bent. Glijmiddel op siliconenbasis maakt je huid namelijk heerlijk zacht. Dit maakt het glijmiddel een zeer goed alternatief van bodylotion.

Glijmiddel tegen schaaf- en schuurwonden

Tot slot kun je glijmiddel ook gebruiken tegen schaaf- en schuurwonden. Veel vrouwen dragen graag een rokje zonder panty in de zomer, maar krijgen hierdoor wel last van hun dijen. Deze schuren namelijk de hele tijd tegen elkaar aan tijdens het lopen. Met glijmiddel op de dijen heb je hier geen last meer van.