Drukwerk en promotie materiaal besteld bij Jmpromotions.nl

logo_new

Binnenkort ga ik met mijn bedrijfje starten en er moeten zo veel verschillende dingen geregeld worden. Ik was nu aangekomen met mijn startcampagne en dat had ik helemaal uitgewerkt. Samen met een vriend van mij die vaker campagnes op heeft gezet hebben we een hele lijst gemaakt met dingen die besteld moeten worden of gedaan moeten worden voor de campagne. Dit hebben we gedaan zodat we zeker weten dat we niks missen of overslaan.

Drukwerk en promotiemateriaal

Voor deze campagne hadden we al helemaal in gedachte wat voor soort drukwerk en promotiemateriaal ik nodig zou gaan hebben. Die vriend van mij heeft mij doorverwezen naar Jmpromotions.nl. Hij heeft hier vaker drukwerk en promotiemateriaal besteld voor zijn reclamecampagnes.

Omdat mijn bedrijfje nog startend is moet ik heel erg zuinig doen met mijn budget maar hij garandeerde mij dat ik aangenaam verrast zou zijn. Toen ik op de website keek zag ik dat ze heel erg voordelig waren. Ik ging ervan uit dat dit weer zo’n trucje was en dat deze prijs alleen bij hele hoge afnames gelde.

Ik pakte de lijst erbij en ging een overzicht maken van wat ik bij deze website kon bestellen. Omdat ik eerst een offerte wilde hebben heb ik een mailtje gestuurd. In mijn mail had ik ook gezet dat ik me afvroeg of het mogelijk was dat ik een bepaalde korting zou krijgen omdat ik verschillend drukwerk en promotiemateriaal wilde gaan bestellen.

Diezelfde namiddag kreeg ik nog een mailtje terug  van Jmpromotions.nl met een offerte. In deze offerte stond ook dat ik een korting zou krijgen als ik de hele bestelling zou plaatsen. Ik was gelijk enthousiast en daarom heb ik de bestelling geplaatst en de ontwerpen opgestuurd.

Binnen de afgesproken tijd had ik alle producten via de post binnengekregen!