Een graphics video laten maken

graphics video

Nooit geweten dat een graphics video laten maken zo mooi kan zijn.  Deze film wordt  gemaakt vanuit een scratch. Bij het maken van de video komt er geen videocamera aan te pas, maar wordt alles zelf ontworpen met verschillende software pakketten. Op deze manier kan je een perfecte film maken, waarin al jouw ideeën en wensen aan te pas kunnen komen. Omdat ik zelf fotograferen als hobby heb, kwam ik toevallig op deze manier van film maken. graphics video

Een adviesgesprek op maat

Op zich een leuke bezigheid, maar omdat het voor mij nog helemaal nieuw is ben ik met het bedrijf die hier meer verstand van heeft  een gesprek aan gegaan. Dit bedrijf is Avenzo een full service video editing bedrijf die mij zeker verder kan helpen. Wat voorheen een soort hobby voor mij was, wilde ik nu gaan uitbreiden tot mijn beroep. Echter had ik hiervoor wel klanten nodig en dit leek mij leuk om deze via een graphics video te gaan werven.  

Ondertussen is mijn film al door meerdere mensen bekeken en hebben zich al meerdere mensen contact met mij opgezocht voor het laten maken van een  fotoreportage. De reacties over mijn promotie film was in goede aarde gevallen en dat heb ik te danken aan Avenzo.