Een lichtkoepel maakt het verschil

Een lichtkoepel, voor in het dak van de bijkeuken die tevens dient als garage is waar ik nu erg blij mee ben. Daarom heb ik besloten dat dit bericht niet mag ontbreken op mijn site. Ik heb de wasmachine en de droger staan in de garage, hier kunnen wij vanuit de keuken door naar binnen. Echter ontbrak er licht in de garage. En dat is best wel jammer als je standaard telkens in het donker komt. Er is natuurlijk wel TL verlichting aanwezig maar wat natuurlijk licht zou niet gek zijn. 

Een koepel die open kan

Hiervoor zou een lichtkoepel uitkomst bieden stelde ik mijn man voor. Ik zie dit als een investering van onze woning en daarom moest de koepel wel van een hoge kwaliteit zijn. Ik vind dat erg belangrijk om lekkage in de toekomst te voorkomen. Gelukkig is mijn man erg handig en kan dit prima in orde maken maar dan wel met de juiste spullen. Daarom is Bouw- handel echt die aanrader als je op zoek bent naar een goede kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. Wij hebben het licht wat echt ontbrak weer kunnen toevoegen en ook kan het dakraam worden geopend. Zo kan het in de garage ventileren zonder dat de hele garagedeur open hoeft. Ik ben dan ook zeer tevreden hierover en erg blij dat wij deze keuze hebben gemaakt.