Een mooie Volvo Amazon huren

Volvo Amazon huren

Wij gaan een Volvo Amazon huren, als verrassing voor onze oudste zus. Zij gaat trouwen en het zal een sobere bruiloft gaan worden, omdat zij niet de middelen hebben voor een groot feest. Om haar dan nog een onvergetelijke dag te willen bezorgen willen wij, de broers en zussen, haar dit cadeau doen. Samen met mijn broers en zussen zijn wij naar Trouwauto Lups gegaan om te kijken of hier een leuk model tussen stond die wij op de bewuste dag konden huren. Meteen viel onze ogen op een fraai model, daar zagen wij onze zus al in zitten.  Volvo Amazon huren

Een geweldig feest

Ondanks het de bedoeling was om niet zo een groot feest te geven tijdens de bruiloft van mijn zus, is het een bijzonder mooie dag geworden. Vooral het moment, toen de wagen voor kwam rijden, sprongen de tranen in de ogen. Wat een geweldig moment was dit. Ons cadeau om een Volvo Amazon te huren was een zeer geslaagde actie.

De chauffeur van deze auto, Paul Lups, is ook in te zetten om andere te regelen zaken voor een bruiloft. Denk bijvoorbeeld aan het regelen van een fotograaf, de bloemen en de muziek. Wil jij meer weten over de mogelijkheden, neem dan contact met dit bedrijf op.