Eten in restaurant Amsterdam centrum

Wil je een bijzondere afsluiter van een dagje Amsterdam, dan ben je bij dit restaurant Amsterdam centrum aan het goede adres! Restaurant Lt. Cornelis in Amsterdam heeft een unieke sfeervolle omgeving en blinkt uit in Hollandse gerechten. Het restaurant heeft een sterke visie: iedereen laten ervaren hoe geweldig lekker de Hollandse keuken kan zijn. Door zowel het verleden als het heden te combineren kan je kennis maken met unieke gerechten, allen bereid met verse ingrediënten.

De Nederlandse cultuur in een modern jasje

Naast dat het restaurant gebruikt maakt van succesvolle recepten uit het verleden, combineren ze ook moderne verrassende ingrediënten, waardoor de smaak en de beleving nog groter wordt. In een mooi en historisch pand kan je plaats nemen om een heerlijk avond tegemoet te treden. De keuken hanteert vijf belangrijke principes:

  1.       Cultuur – het gerecht vertelt je altijd in welke seizoen we zitten en in welk tijdperk
  2.       Gezond – de producten zijn zowel goed voor ons als voor de aarde
  3.       Natuur – Eerlijk eten, vers uit de natuur
  4.       Kwaliteit – Er wordt altijd bewust ingekocht, gekookt en gegeten
  5.       Waarde – de keuken zet zich dagelijks in om resultaten nog beter te maken

Kom langs en ervaar het zelf!

Ben je nieuwsgierig geworden naar het eten? Bekijk op de website van het restaurant de kaart en reserveer direct! Je bent van harte welkom. Ook kun je altijd binnen lopen bij het restaurant en een van de medewerkers vragen naar de kaart. We wensen je ontzettend veel plezier.