Fingerfood bij New York Pizza bestellen gaat echt een trend worden!

Fingerfood bij New York Pizza

Fingerfood bij New York PizzaWelkom allen, vandaag ga ik een site met jullie delen waar ik zelf altijd mijn pizza’s bestel. Dit doe ik eigenlijk al jaren, ik weet ik niet eens meer hoe ik bij deze pizzeria uit ben gekomen. Nu zullen jullie de naam allemaal wel kennen, namelijk New York Pizza. Persoonlijk vind ik dat hun de lekkerste pizza’s hebben. Wanneer ik in het weekend vriendinnen over de vloer krijg en wij geen zin hebben om te kopen dan komen wij altijd uit bij hun site. Je kunt hier namelijk eenvoudig online bestellen. En door de verschillende kortingen die zij aanbieden zijn ze ook nog eens betaalbaar. Iets wat niet alleen voor mij ideaal is maar ook voor mijn vriendinnen.

Ik moet eerlijk bekennen dat ik vorige week een ander restaurant had uitgeprobeerd. Hier had ik dan ook gelijk spijt van want het viel enorm tegen. Naast het feit dat die niet goed gevuld was, moest we ook nog eens erg lang wachten op onze bestelling. Uiteindelijk was de pizza dan ook koud. Wij hadden online dan ook gelijk een negatieve recensie gedeeld.

new york pizza

Wisten jullie trouwens dat je ook fingerfood bij New York Pizza hebt? Hier wil ik het in dit blog dan ook eigenlijk over gaan hebben.

Dit is echt heerlijk

Voor degene die nog niet weten wat fingerfood is, dit eet je dus met je handen. Ik vind het vooral gezellig wanneer je met vrienden bij elkaar bent en hier heerlijk met zijn alle van smult. Wanneer je naar newyorkpizza.nl gaat, zul je zien dat zij hier erg veel keuze in hebben vooral in pizza’s. Ik heb bijna al alles geprobeerd en mijn favoriet zijn toch echt de Crispy Nuggets. Deze kun je gewoon lekker eten met dipsaus en hiermee heb je dus een goede bodem voor een avondje stappen.

pizzaDe levering van NYP is eigenlijk altijd mooi op tijd. Bovendien is de bestelling ook nog lekker warm. Wat mij betreft een dikke aanrader dus!