Ik was opzoek naar een trouwlocatie Drimmelen!

Trouwlocatie Drimmelen

De afgelopen maanden zijn mijn man en ik druk bezig geweest met het organiseren van onze bruiloft/huwelijk. Simpelweg omdat wij een prachtige bruiloft/huwelijk wilden organiseren. Maar natuurlijk konden wij dit niet alleen. Zodoende zijn wij opzoek gegaan naar een extern bedrijf gespecialiseerd in het organiseren van bruiloften en dergelijke. Na een tijdje het internet te hebben bekeken belandde ik op de website: Beachclub-puur.nl. Op deze website wordt veel informatie weergeven over de verleende diensten en de beschikbare locaties. Mijn man en ik wilde hoe dan ook een prachtige trouwlocatie Drimmelen vinden simpelweg omdat wij beide geboren zijn in Drimmelen.

Na het zien van de website hebben wij ook contact opgenomen met Beachclub-Puur.  Tijdens een goed gesprek kwam er na voren dat er nog een trouwlocatie Drimmelen beschikbaar was voor de geplande datum van onze bruiloft/huwelijk!

Klantvriendelijk personeel

Een aanrader voor u!

Enkele dagen na contact zijn wij de locatie gaan bekijken! Al vrij snel waren mijn man en ik ervan overtuigd dat wij wilden gaan trouwen in deze locatie. Simpelweg omdat de locatie prachtig is en in voorzien is van alle gemakken. Er is een grootte ruimte aanwezig wat wij ook nodig hadden. Vandaar dat wij uiteindelijk het besluit namen om deze locatie in te huren.

Achteraf gezien is het dan ook een goede gebleken. Wij hebben namelijk genoten van een prachtige bruiloft/huwelijk waar wij ons hele leven aan terug kunnen denken. Beachclub-puur heeft alles goed georganiseerd voor zeer lage tarieven! Ik raad het u dan ook aan om uw bruiloft en/of huwelijk te laten organiseren door deze aanbieder!

Trouwlocatie Drimmelen