Kliniek Veldhoven – Borstvergrotingen, echt geweldig

Ik heb me bijna  mijn hele leven al het lelijke eendje gevoeld. Niet qua uiterlijk van mijn gezicht, of dat ik overgewicht heb, nee, het feit dat ik veel te kleine borsten heb. In mijn puberteit voelde ik me altijd eenzaam, al mijn vriendinnen hadden al verkering, maar geen enkele jongen keek naar mij om. Had altijd het idee dat dat door mijn te kleine borsten kwam. Ik weet dat je innerlijke belangrijker is dan je uiterlijk, maar als puber wil je dat niet geloven. Nu is mijn leven totaal anders geworden sinds ik een behandeling bij Kliniek Veldhoven – Borstvergrotingen heb ondergaan. Ik heb een einde gemaakt aan mijn onzekerheid en ervoor gekozen om een borstvergroting te laten doen. En ik moet zeggen dat ik sindsdien een heel ander mens ben geworden, ik kan weer genieten van de dingen in mijn leven en voel me niet meer het lelijke eendje. Sinds de operatie bij Kliniek Veldhoven – Borstvergrotingen heb ook ik meer aandacht van het mannelijke geslacht gekregen. Natuurlijk ligt dat niet alleen aan de borstvergroting, maar omdat ik nu beter in mijn vel zit sta ik voor alles open. dual-plane-zij

Super tevreden

Wat ben ik trots op mijn nieuwe borsten, sta er elke dag wel mee te pronken, is het niet thuis voor de spiegel, dan wel in een winkel waar ik mijn nieuwe kleding koop. En doordat ik me sindsdien een stuk zekerder voel en beter in mijn vel zit heb ik een leuke vriend ontmoet. Samen zie ik een zonnige toekomst tegemoet. kv_ill_borstvergroot