Leuke ervaring door Escape Room Deventer

Ik had een opleiding gevolgd aan de universiteit. Ik had erg lang gestudeerd en na het behalen van mijn studie kwam ik echter maar niet aan het werk. Ze zochten overal een werknemer met een aantal jaar werk ervaring. Ik kwam uiteindelijk bij een bedrijf terecht die mij de kans gaf om mijzelf te bewijzen en hadden mij een baan aangeboden. Ik had binnen een aantal maanden een erg goede band met mijn collega’s. Ik ging iedere dag ook echt met plezier naar mijn werk toe. We hadden binnenkort een teamuitje en ik ging op zoek naar een leuk idee. Ik kwam na een tijdje te hebben gezocht uit op Escape Room Deventer.


Reacties

Ik had een kijkje genomen op de website van Escape Room Deventer en de informatie die op de website vermeld stond sprak mij heel erg aan. Niet ieder team haalt het binnen de aangegeven tijd waardoor het echt een uitdaging wordt. In een escape room krijg je samen met je team een aantal puzzels en raadsels die je binnen de aangegeven tijd op moet zien te lossen. Ik had het idee voorgelegd aan het team en het leek iedereen erg leuk. We hebben er met het team een erg leuke ervaring aan overgehouden.