Mooie energie kunst

energie kunst

Vanaf het moment dat ik voor het eerst energie kunst zag, was ik verkocht. Anne Claire Venemans maakt dit in de vorm van sieraden. Alle voorwerpen worden door middel van meditatieve staat gemaakt.  Voor een tijd terug heb ik een armband laten maken, niet voor mijzelf maar voor mijn moeder. Zij heeft tamelijk veel klachten, waarmee de artsen ook geen raad weten. Voor mijzelf heb ik ook een armband laten maken en ik merkte meteen al dat ik een stuk beter in mijn vel zit. daarom wilde ik deze ook voor mijn moeder kopen, zeker de moeite waard om dit uit te proberen.  energie kunst

Fraai cadeau

Voor  mijn moeder heb ik ook een mooie armband gekocht met energie kunst. Anne Claire Venemans heeft niet alleen dit soort sieraden, maar ook  mandala’s en sjamanistische voorwerpen maakt zij. En als dat niet genoeg is kan je bij haar ook terecht voor een reading en coaching. De readings zijn hier ook in verschillende manieren te krijgen, onder andere een tarot reading. Er worden hier dan speciale kaarten gelegd die jou kunnen vertellen hoe jij momenteel in het leven staat. Al met al een goed  adres om jouw leven een bijzondere boost te kunnen geven.