Mooie kaptafel voor mijn oudste dochter!

Kap tafel

Voor mijn oudste dochter heb ik ter ere van haar verjaardag een mooie kaptafel voor in de slaapkamer gekocht. Ze is namelijk helemaal gek op make-up en vindt het leuk om urenlang te tutten voor de spiegel. Daarom leek het me fantastisch om haar een make-uptafel cadeau te doen, zodat ze zich hier elke dag kan opmaken. Ik kan je een ding vertellen: ze is heel blij met dit cadeau!

Kaptafel

Handig met spiegel en veel ruimte

Mijn dochter vindt de kaptafel heel handig vanwege de grote spiegel. Zo kan ze alles goed zien als ze haar haar bijvoorbeeld aan het doen is. Daarnaast zorgt de grote spiegel er ook voor dat de slaapkamer ruimtelijker oogt. De tafel heeft verder twee handige laatjes waar je je make-up in kwijt kunt. Ook biedt het tafelblad voldoende ruimte om je favoriete beautyproducten op uit te stallen. Zo heeft mijn dochter bijvoorbeeld haar hele nagellakcollectie en drie van haar favoriete parfums op de tafel gezet en dat maakt de tafel heel fotogeniek!

Tafel

Mooi in de slaapkamer

De make-uptafel heeft een strak en modern design en dit past perfect bij de rest van ons huis. Mijn dochter vindt de tafel ook erg mooi, want de witte kleur staat erg leuk naast de garderobekast en het bed (die beiden ook wit zijn). We hebben er meteen een bijpassende stoel bij gekocht en nu zit mijn dochter hier iedere dag haar make-up en haar te doen. Ze is er zelfs zo blij mee dat ze hier vaak ook huiswerk zit te maken! Dus als je nog op zoek bent naar een mooi verjaardagscadeau voor iemand die zich graag opmaakt, dan kan ik je deze kaptafel van Perfecthomeshop echt aanraden. Neem dus een kijkje op hun website en bestel ook deze tafel!