Mooie pennen met logo

Sinds kort heb ik een klein bedrijfje voor mezelf opgezet waarin ik mensen help met hun administratie. Ik heb al mijn opleidingen daarvoor behaald, maar ben na mijn studie vader geworden en huisman was mijn taak vanaf toen. Ik wilde altijd al voor mezelf een bedrijf opzetten in de administratie en boekhouding, maar door de komst van kinderen is dat nooit gelukt. Nu de kinderen weer wat ouder zijn hebben wij wat meer tijd om dit soort dromen tot werkelijkheid te maken. Sinds afgelopen december ben ik dan ook officieel voor mezelf begonnen. Visitekaartjes had ik inmiddels al besteld online, maar ik wilde ook graag eigen pennen laten bedrukken.

Pennen laten bedrukken

Ik kwam op de website van Max pennen waar je eenvoudig je eigen pennen kan laten bedrukken. Je kan vanaf hun website alle nodige gegevens invullen en evt. je eigen logo meesturen om deze op de pennen te laten bedrukken. Ik kom de laatste tijd veel bij ondernemers en merk dat bij dit soort bezoekjes vaak de pennen en dergelijke zaken worden vergeten en dan blijven liggen. Dit is natuurlijk een goed marketing middel en bracht mij ook op het idee om mijn eigen pennen te laten drukken. Als ik nu bij ondernemers kom dan laat ik niet meer per ongeluk mijn pen liggen, maar leg ik hem er bewust neer. Op deze manier blijf je in gedachten bij deze ondernemers en zullen het mogelijk ook klanten kunnen worden.

Hieronder een aantal pennen die je zou kunnen laten bedrukken bij Max pennen.

image (67) image (65) image (64)