Nieuwe Epson printer gekocht

Vanaf het moment dat ik ben begonnen met het maken van foto’s wilde ik al een lange tijd een Epson printer kopen. Deze printers zijn wat dat betreft de koning onder de printers, al helemaal wanneer je foto’s wilt laten bedrukken.

Ik had al wel eens vaker op het internet gezocht naar een geschikte printer om de foto’s af te drukken, echter vond ik de kosten nogal aan de hoge kant waardoor ik het heb laten staan. Aangezien een fotograaf toch echt een goede printer nodig heeft ben ik gaan zoeken. Hopelijk dat ik het nu een stuk goedkoper kan krijgen als wat ik voorheen heb gezien. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen op de website van Valenza. Hier is het mogelijk om een goede printer te bestellen en deze vervolgens bij je thuis te laten bezorgen.

LOGOVII

Snelle levering

Vanaf het moment dat ik bij hun heb besteld tot aan het punt dat het bij ons thuis bezorgd werd zat twee dagen tussen! Nu dat ik het in ontvangst heb genomen is het voor mij hoog tijd geworden dat ik er goed voor ga zitten. De uitleg lezen en uiteindelijk hiermee aan de slag kunnen! Ik kan in ieder geval niet meer wachten tot ik de eerste prachtige foto hieruit krijg.