Ontdek je favoriete geur voor de was via een wasparfum proefpakket

Als de was uit de machine komt, dan ruikt deze vaak heerlijk fris. Dat komt omdat de was op dat moment nog vochtig is en omdat je gebruik hebt gemaakt van een wasmiddel. Er zijn overigens ook reukloze wasmiddelen. Zo kun je kiezen voor vegan wasmiddelen waar geen dierlijke producten in zitten. Deze hebben vaak geen geur en dus is het niet altijd zo dat de was heel fris ruikt als je deze uit de machine haalt. Maar als je gewoon met Ariel wast of een ander bekend wasmiddel, dan komen de wasgeuren je meteen tegemoet als je de nog vochtige was uit de machine haalt. Het is vaak wel lekker fris, maar het ruikt uiteraard wel echt naar wasmiddel. Het is wat dat betreft een hele herkenbare geur. In die zin is het niet per se een hele lekkere of aangename geur. Het is vooral de frisheid die het fijn doet ruiken. Het is zeker geen onaangename geur, maar het is ook niet een parfum. Daar komt bij de geur ook langzaam weer verdwijnt naarmate de was opdroogt. Dat betekent ook dat de geur van het frisse wasgoed niet lang blijft hangen. Daar kun je echter wel wat aan doen. Je kunt namelijk ook wasparfum van wasgeurtje.nl gebruiken. Met dit parfum voeg je een hele lekkere geur toe aan het wasgoed. Het mooie is dat dit dus geen wasmiddel geur besterft. Het is niet Ariel of Omo dat je ruikt, maar een heerlijk ruikende parfum. Via wasgeurtje.nl kun je dus een wasparfum kopen, maar als je nog nooit gebruik hebt gemaakt van dit soort parfums, dan kun je uiteraard prima even een wasparfum proefpakket bestellen. In dit wasparfum proefpakket zitten namelijk 5 verschillende oliën die je aan de was kunt toevoegen. Ieder flesje heeft genoeg olie voor een flinke wasbeurt. Daardoor kun je dus door 5 keer te wassen de 5 verschillende geuren ontdekken van het wasparfum van wasgeurtje.nl. Als er dan een duidelijke winnaar naar voren komt, dan kun je dat wasparfum bestellen. Als er meerdere geuren in het wasparfum proefpakket zitten die je lekker vindt, dan kun je deze uiteraard ook gewoon bestellen. In dat geval kun je lekker variëren met de wasparfums die jij lekker vindt. Het wasparfum proefpakket stelt je dus in staat om via de kleine flesjes met olie snel te ontdekken hoe de parfums ruiken en welke jij het lekkerst vindt. 

Bestel het wasparfum proefpakket via wasgeurtje.nl

Als je een wasparfum proefpakket wilt bestellen, dan kun je dat meteen regelen via de website van wasgeurtje.nl. Op de site vind je meteen een foto met het proefpakket waar je op kunt klikken. Zo kun je heel snel het wasparfum proefpakket bestellen en thuis laten bezorgen. Daarna kun je zelf aan de slag met de 5 parfums. Je kunt dan in ieder geval al 5 keer genieten van heerlijke geuren in huis en in je wasgoed. 

Bekijk de verschillende geuren op wasgeurtje.nl

Je kunt via de site in ieder geval meteen zien wat voor geuren je zoal kunt gebruiken om jouw was lekker(der) te laten ruiken. Denk aan geuren als: 

  • Blossom Drip
  • Full Moon
  • Flower Rain