Ook ik wil de Pennen bedrukken

image (6)Hoe leuk lijkt dat, je eigen Pennen bedrukken met logo of je naam! Deze gedachten had ik al een lange periode, hoog tijd dat er wat aan gedaan wordt. In de eerste instantie ben ik de stad ingegaan om op zoek te gaan naar een winkel die het voor mij kan realiseren. Spijtig genoeg niet gevonden, betreurd thuis gekomen want ik wilde zo graag de pennen hebben. Zodoende ben ik op het internet gaan zoeken naar een bedrijf die het voor mij kan waarmaken, genoeg bedrijven gevonden die het aanbieden. Toch ben ik bij maxilia.nl blijven haken, de prijzen die beschreven werd waren enorm aangenaam voor mij waardoor ik het eigenlijk niet kan laten gaan. Misschien waren de andere bedrijven ook wel goed maar via deze website had ik gelijk een goed gevoel.image (5)

De pennen waren ideaal voor mij.

Nu dat ik bij maxilia.nl de bestelling wil plaatsen slaat bij mij de twijfel in. Niet zozeer het vertrouwen in het bedrijf want dat heb ik sowieso wel. Meer het vertrouwen of dat ik het logo wel goed geüpload krijg. Via het bestelvenster werd alles netjes uitgelegd alvorens ik de logo uploaden kan, zo ben ik verzekerd dat ik geen fouten kan maken en er zeker van ben dat het netjes bedrukt wordt. Achteraf bekeken ben ik er enorm tevreden mee, niemand zit aan mijn pennen dankzij het perfecte logo wat erop gepresenteerd is!image (7)