Partyservice Den Bosch

Partyservice Den Bosch

Vorige week heb ik voor het eerst gebruikgemaakt van de catering van Partyservice Den Bosch. Het ging om een vrijgezellenfeest met 15 vrouwen. Wat een fijne ervaring! Naast een fijne klantenservice was het eten ook erg lekker!

Partyservice Den Bosch

Het meest soepele feeste ooit!

Voor de bruiloft van een vriendin van mij had een een vrijgezellenfeest georganiseerd voor 15 vrouwen in totaal. Omdat het plannen van het feest erg kort dag was besloot ik om voor een cateringservice te gaan. John van Pas Catering was hier de beste keus voor! Dit was de eerste keer dat ik een van hun services heb gebruikt en ik ben enthousiast. De collega die mij aan de telefoon heeft geholpen was behulpzaam en stelde verschillende paketten voor. We hebben deze samen vergeleken en ik heb toen uiteindelijk een keuze kunnen maken. De afhandeling ging erg snel en ik kreeg alle informatie nog een keer via de mail ter bevestiging.

Op de dag van het feest zelf heeft de Partyservice Den Bosch al het eten een half uur voor aanvang gebracht. Hier heeft het team alles uitgestald en mooi gepresenteerd. Ook kreeg ik uitgebreid uitleg over hoe ik het eten het beste zo lang mogelijk warm kan houden. Wat een service!

Het feest was een groot succes en het eten was heerlijk. Ik weet zeker dat ik voor mijn komende feesten de Partyservice Den Bosch zal bellen!