Red Rag sneaker gekocht na een goede tip

Red Rag sneaker

Red Rag sneakerVorige week heb ik een nieuwe Red Rag sneaker gekocht. Een vriendin van mij had hier een foto van doorgestuurd, omdat zij ze heel goed bij mijn stijl vond passen. Dat was ik helemaal met haar eens en toen ben ik direct op die website gaan kijken. Hier had ik al vaker iets besteld, dus toen kon ik het niet laten dat nog eens te doen. Ze waren nog op voorraad in mijn maat, dus de volgende dag had ik ze al in huis. Dat was super fijn, want daardoor kon ik ze aan naar het personeelsfeest wat ik toen had. Daar kreeg ik heel veel complimentjes over mijn schoeisel, wat natuurlijk altijd leuk is.

Voor het hele gezin

Het fijne aan deze Red Rag sneakers vind ik dat ze heel erg makkelijk te combineren zijn. De kleuren zijn best wel neutraal, waardoor je ze bij alles aan kunt. Niet alleen bij een jeans staat het goed, maar het kan ook prima onder een jurkje of rokje. Mocht ik komende tijd nog eens iets nodig hebben voor mijn vriend of kinderen, dan kan ik ook prima terecht in deze webshop. Van Bommel heeft namelijk een enorm groot assortiment, neem daarom zeker eens een kijkje!