Rolkooi padding voor officiële wedstrijden

Bent u van plan om deel te nemen aan officiële wedstrijden? In dat geval is het verplicht om rolkooi padding te gebruiken, welke gecertificeerd is door de FIA. Er zijn verschillende punten waarop deze rolkooi padding verschilt van niet-gecertificeerde rolkooi padding. Denk bijvoorbeeld aan het feit dat de FIA-gekeurde rolkooi padding voorzien is van een handige plakstrip. Door de buizen in uw auto schoon te maken en te ontvetten, hecht de padding beter aan de buizen. De kans dat de padding tijdens een race van de buizen schiet is zodoende minimaal. Dit verkleint logischerwijs ook de kans op vervelende ongelukken.

Daarbij is de rolkooi padding welke door de FIA gekeurd is, aanzienlijk harder. Dit zal een klap nog beter absorberen. Wanneer u online naar rolkooi padding zoekt, zult u al snel opmerken dat het materiaal in verschillende kleuren en formaten wordt aangeboden. Zorg ervoor dat u een formaat kiest, die past bij de diameter van de buizen in uw auto. Het is erg belangrijk dat de padding goed op de buizen aansluiten.

Online uw eigen rolkooi padding bestellen

The Autosport Company is een van de bedrijven die online rolkooi padding verkopen. In deze webwinkel vindt u een breed scala aan kleuren en modellen padding. Zo kunt u altijd voor een kleur padding kiezen, die aansluit bij de kleur van uw auto. U wilt immers niet alleen dat uw rallyauto snel is. Ook moet de rallyauto een nette uitstraling hebben! Online rolkooi padding kopen is vaak de goedkoopste oplossing.