Rustig aan beginnen met de can koolstoffilters

Can koolstoffilters

Ik werk nu met can koolstoffilters en dat gaat hartstikke goed, lijkt wel alsof alles sneller gaat. Ik heb het een tijdje niet meer gedaan dus moet vooral alles weer oppakken hoor. Ik ben niet zo iemand die meteen weet wat ‘ie doet, ik moet het altijd een beetje opbouwen. Maar goed, ik heb dus weer nieuwe spulletjes gekocht, zoals de can koolstoffilters en het kan dus allemaal weer goed. Ik denk dat dit een goede kweek wordt omdat alles perfect is ingesteld, alles is hoe het moet zeg maar. Mijn vrouw is ook erg blij dat ik hier weer wat drukker mee ben, ze vond het maar moeilijk om te zien dat ik niet echt lekker in mijn vel zat. Ik had ook een zwaar jaar, dat kan je wel zeggen, maar het is goed dat dit nu allemaal weer de goede kant op gaat. Soms heb je dat even, pieken en dalen, dat is het leven en daar kan je niks aan doen! Dat moet je gewoon maar accepteren. Ik heb nu een goed kamertje voor alle kweekspullen waar ik dus ook de temperatuur goed kan regelen, je kan dus zeggen dat ik het weer eens goed voor me kaar heb!logo