Scooter kopen via scooterkopenonline.nl

Ik zocht al een paar maanden naar een scooter, maar nam altijd al aan dat ik het niet kon veroorloven om een scooter te kopen . Toch besloot ik nog even te zoeken. Ik kwam scooterkopenonline.nl tegen. De nieuwe scooters zagen er mooi uit, maar ik had simpelweg het geld er niet voor. Toen zag ik de tweedehands scooters. Ik kwam uit op fastfuriousscooters.nl. Ik zag hier een paar mooie aanbiedingen. Toch wist ik het niet helemaal zeker. Ik besloot hun klantenservice te bellen, die tot mijn verbazing zelfs na zes uur op een zondag open was. Nadat ik veel vragen had gesteld aan de mevrouw aan de telefoon was ik verkocht. Ik nam ook gelijk een scooterverzekering via fastfuriousscooters. Ik koos ervoor om de scooter te laten bezorgen. Een paar dagen later had ik mijn scooter binnen. De scooter zag er perfect schoon uit en ik had zelfs 3 maanden garantie erbij gekregen. Ik was dolblij met mijn ‘nieuwe’ scooter. Zelfs met een relatief klein budget kon ik een scooter kopen!

Zes maanden na de aankoop

Het is nu zes maanden geleden dat ik mijn scooter binnenkreeg en ik ben nog steeds compleet tevreden. Ik kon na het binnenkrijgen van mijn scooter nog een paar goede tips lezen op de website. Ik kan me het leven voor mijn scooter eigenlijk niet echt meer voorstellen, ik hoef niet meer overal heen te lopen en kan snel van a naar b komen met mijn scooter.