Spaarlampen bestel ik bij Lamp Direct


nl_logoSpaarlampen staan voor het besparen van energie zoals men wellicht weet. Na diens introductie in de jaren 90 en met versies die beduidend zuiniger zijn dan de gloeilamp zijn ze momenteel niet meer weg te denken uit ons huishouden.

sylvania_microlynx_f

Energie Direct biedt vele lampen op diens website aan. Wat dacht je bijvoorbeeld van een van de hier getoonde exemplaren? In het algemeen bieden ze E14 lampen, GX53 lampen en tevens E27 lampen. Dit assortiment wordt aangeboden en kan gebruikt worden voor vele lampvoeten, zoals de E27, E14 en GX53. Tevens bieden ze lampen aan die dimbaar zijn en niet dimbaar zijn.Philips_Tornado_spiral

Ook bieden ze twee verschillende soorten lampen aan die verschillen in levensduur. Zo bieden ze lampen aan die tussen de 6.000 en 10.000 branduren hebben, en lampen die meer dan 10.000 branduren hebben. Ook bieden ze vele verschillende soorten lampen aan met even zo veel verschillende soorten lichtkleuren, denk bijvoorbeeld eens aan extra warm wit.

Led lampen voor een lage prijs

Lamp Direct biedt vele lampen aan voor een lage prijs en biedt dan ook de laagste prijs garantie. Wil je daarnaast vele items bestellen dan betaal je relatief minder dan bij kleine bestellingen. Dit heeft er dan ook mede aan bijgedragen dat ze momenteel al meer dan 158.000 orders hebben verwerkt. Een hele klus en daarvoor willen ze dan ook hun klanten bedanken. Verder bieden ze tevens een 24-uurs levering. Zo heb je jouw bestelling vaak al binnen 1 werkdag thuis bezorgd. En, doe je een bestelling boven de 100 euro exclusief BTW? Dan is de bezorging gratis.