Tattoo laten verwijderen bij Kliniek Veldhoven

logo

laserTijdens mijn tienerjaren heb ik in een opstandige bui een tattoo laten zetten. Nu ik wat ouder ben kijk ik er op terug als een beslissing van iemand die niet heel erg ver vooruit heeft gedacht. Op werk kan ik de tattoo niet laten zien en dat wil ik ook niet. Daarom loop ik ook het hele jaar door rond in kleding met lange mouwen.

Weg laten halen

Omdat ik er voor goed vanaf wil zijn ben ik op zoek gegaan naar een kliniek waar ik de tattoo kan laten verwijderen. Een vriendin van mij heeft een tijdje geleden ook haar tattoo laten verwijderen en zij was daar wel heel erg blij mee. Deze tattoo heeft zij laten verwijderen bij Kliniek Veldhoven. De prijs die zij hiervoor heeft betaald was ook niet heel erg hoog.

kliniek veldhovenHet leek mij wel wat om voor zo’n prijs van mijn tattoo af te zijn en daarom heb ik nog meer informatie opgezocht over Kliniek Veldhoven. Op de website zag ik veel voor en na foto’s. Deze voor en na foto’s zagen er wel heel goed uit en daarom heb ik een afspraak gemaakt.

Tijdens de afspraak is er gekeken naar de tattoo. Aan de hand hiervan is er een inschatting gemaakt voor het aantal behandelingen die ik nodig zou gaan hebben om de tattoo te laten verdwijnen.

Tot nu toe heb ik 3 behandelingen gehad en ik moet zeggen dat ik heel erg blij ben met het resultaat. Binnenkort heb ik er nog een paar en hopelijk is alles verdwenen!