Tip: autosleutels met chip

chip sleutel

chip autoVandaag ga ik het hebben over autosleutels met chip. De reden? Dit is echt enorm handig en dit had ik eerst niet. Ik heb een oudere auto en daardoor moet ik altijd de deur op de ouderwetse manier openmaken. Het leek mij erg handig om hier een chip in te laten zetten en pas geleden had ik het met een vriendin hierover. Zij had dit al laten doen en daarom kon ze mij precies vertellen waar ik dit het beste kon doen.

autosleutelZij heeft namelijk ook een oudere auto zonder chip en autosleutels met chip leken haar ook heel handig. Ze is toen opzoek gegaan naar een goede aanbieder en deze heeft ze uiteindelijk ook gevonden. Ze hoorde veel goede verhalen over Martin’s Schoenservice. Hier worden sleutels gemaakt en het is ook mogelijk om er een met chip te krijgen. Dit had zij dus gedaan en dit beviel erg goed, Toen ze dit aan mij vertelde wilde ik dit al helemaal doen en daarom ben ik naar de website toegegaan. Hier zag ik de contactgegevens en een aantal dagen ben ik naar de winkel toegegaan.

Dit is ideaal!chip sleutel

In de winkel legte ik uit wat ik wilde en dit kon natuurlijk. Vervolgens is het geregeld en ik merk nu pas hoe handig dit is. Ik hoef mijn deur nu niet meer op de ouderwetste manier te openen en dat is erg fijn. Het geeft ook iets extra’s aan mijn auto en dat is altijd fijn.