Trendy kapper in Bussum

kapper Bussum

Normaal ben ik een zeer tevreden mens, maar ik voel mij nog beter wanneer ik van de kapper in Bussum af kom.  Mijn motto is dan ook, als mijn haar maar goed zit. Het moment dat ik een afspraak heb gemaakt om weer iets aan mijn haren te laten doen, tot het moment dat ik op de stoel in de kapsalon plaats neem, voel ik mij altijd een beetje zenuwachtig. Waarom weet ik ook niet, maar het idee dat ik weer met een leuke coup daar de deur uit loop maakt mij bijzonder blij.  kapper Bussum

Wederom een geweldig resultaat

Ook vandaag heb ik een bezoek aan de kapper in Bussum op mijn planning staan. Aankomend weekend heb ik een feestje en dan wil ik bijzonder mooi voor de dag komen. Maar dat zal voor de medewerkers van Rehair Hair en Beauty, geen enkel probleem zijn. Zij weten als geen ander jouw haren in een zeer fraaie look om te toveren. Is het niet met een schaar, dan wel door er een mooie kleur of zelfs een krul in aan te brengen. Deze salon werkt alleen maar met het beste merk en dat is Alfaparf. Tevens is hier een  schoonheidsbehandeling, pedicure of een lichaamsmassage mogelijk. Veel mogelijkheden onder één dak.