Vloertegels Dongen

JanvanErp

Heb kan een moeilijke keuze zijn. Je gaat de badkamer aanpakken, maar wat voor een vloertegels Dongen moeten hierin. Je wilt dat ze passen bij de rest van de badkamer en goed tegen water kunnen. Verder wil je dat ze lang meegaan en dat ze natuurlijk mooi zijn en heel wat jaren meekunnen. Misschien wil je dat de tegels samen gaan met vloerverwarming. Dit zijn allemaal dingen waar ze bij Jan van Erp rekening mee houden. Ze hebben alles wat je zoekt als het gaat om tegels. Jan van Erp heeft al meer dan 50 jaar ervaring in het handelen in tegels. 

Het personeel

vloertegels dongen

Als je langsgaat in de showroom van Jan van Erp kan het personeel je alles vertellen over de tegels die ze hebben. Verder kunnen ze je alles vertellen over de diensten die ze verlenen en alle andere artikelen die ze hebben. Ze kunnen ook met je in gesprek over de hele badkamer aanpakken en wat je dan precies zou willen hebben.

De showroom

In de showrooms hebben ze alles wat ze verkopen mooi op een rijtje staan. Ook hebben ze badkamers als voorbeelden gemaakt. Zo kan je inspiratie opdoen voor je eigen badkamer. Het personeel wat er rondloopt kan je alles vertellen en werken niet opdringerig.