Voor de Remeha Calenta moet u hier zijn!

calenta

Remeha CalentaDe Remeha Calenta staat bekent als een top CV ketel en daar ben ik zelf ook achter gekomen. Ik heb de mijne gekocht op de website van Holland Warmte. Mijn oude CV ketel was duidelijk toe aan vervanging. Het gebeurde namelijk regelmatig dat ik zonder verwarming of warm water kwam te zitten en dat wilde ik niet meer.

Ik ben daarom opzoek gegaan naar een ketel van top kwaliteit en deze vond ik op de website van Holland Warmte. Op het internet las ik namelijk veel goede verhalen over deze ketel en dit bedrijf. Veel mensen hadden eigenlijk alleen maar positieve woorden over voor de Remeha Calenta en daardoor wist ik zeker dat ik hier moest zijn. Op de website van Holland Warmte krijg je ook nog eens 13 jaar garantie en de monteurs staan 25/7 voor je klaar. Dus als er een keer iets mis is staan ze meteen voor je klaar, dit leek mij wel wat.

Remeha Dit is pas kwaliteit en service!

Toen ik de CV ketel bestelde had ik niet verwacht dat ik hem een dag later al zou hebben. Tot mijn grote verbazing had ik hem dus al een dag later en dat was echt super. De oude ketel werd verwijderd en de nieuwe werd meteen geplaatst. Ik heb tot nog toe geen problemen gehad en ik begrijp nu wel dat ze 13 jaar garantie geven, calentahet is namelijk gewoon een top product van een goed merk.