Waarom jij een intex zwembad moet hebben!

intex zwembad

Een zwembad in de tuin, wie wil dat nou niet? Het aanleggen van een zwembad kan heel ingewikkeld zijn, maar dat probleem verdwijnt wanneer je kiest voor een Intex zwembad. Je kan het precies zo neerzetten als je wil en er is een enorme keus uit verschillende zwembaden. Ontdek hier de voordelen van een Intex zwembad.

Betaalbaar

De kosten voor het laten ingraven van een zwembad lopen al gauw in de duizenden euro’s. Een Intex zwembad kost aanzienlijk minder, je kan voor +-100 euro al een zwembad van redelijk formaat aanschaffen. Het zwembad kan je zo opzetten op een platte ondergrond.

intex zwembad

Enorme keuze

Intex zwembaden komen in heel veel vormen en maten. Zo kan je kiezen voor een rond, ovaal of rechthoekig zwembad en is er enorme variatie in de verschillende maten. Los van de vorm en de maat is er ook nog variatie in het soort frame. Je kan hierin kiezen uit een zwembad zonder frame, met klein frame of met zwaar frame. Omdat er zoveel varianten beschikbaar zijn, is er voor iedere tuin wat wils!

Flexibel

Een groot voordeel van een Intex zwembad is dat je deze kan plaatsen waar je maar wil in de tuin. De enige voorwaarde is dat het zwembad op een platte ondergrond staat. Je hebt het zwembad over het algemeen binnen 30 minuten opgezet, wat betekent dat je supersnel kan genieten van je zwembad. Ook het opbergen van het zwembad kost maar weinig tijd.

Weinig onderhoud

Vergeleken met een zwembad in de grond is een Intex zwembad heel eenvoudig in onderhoud. Er is niets verplicht, maar je kan bijvoorbeeld een filterpomp of een verwarmer aansluiten op het zwembad. Omdat het zwembad boven de grond staat kan je overal gemakkelijk bij mocht er bijvoorbeeld een filter vervangen moeten worden.