Wat weten jullie allemaal van no cure no pay incasso?

incasso keurmerk

no cure no pay incassoVandaag ga ik jullie informatie geven wat betreft in starten van een incassotraject. Allereerst geef ik jou als tip mee hier niet te lang mee te wachten. Jij hebt immers ook rekening die betaald moeten worden. Wanneer een wanbetaler zijn rekening(en) niet voldoet moet je hier gelijk bij optreden. In sommige gevallen heb je hier niet de kennis en middelen voor. Vandaar dat er tegenwoordig genoeg incassobureaus zijn die bedrijven hierin een helpende hand bieden.

Mijn advies wat betreft de keuze van zo’n bureau is Bill Incasso. Zij kunnen jou namelijk het volgende bieden:

  • No Cure No Pay incasso;
  • Bill werkt door heel Nederland;
  • Bill gaat verder waar andere incassobureaus ophouden, dus ook als het even moeilijk wordt
  • 24 uur per dag online inzage in de vooruitgang;
  • Incasso Keurmerk, snel en voordelig.

incasso keurmerk

Uitleg over de voordelen

Wanneer jij een betreffende factuur van een “wanbetaler” in gaat dienen gaat zij bij billincasso.nl hier nog dezelfde dag mee aan de slag. Zij weten namelijk ook dat dit soort kwesties zo spoedig mogelijk afgehandeld dienen te worden. Er wordt dan een dossier opgebouwd en de betreffende persoon wordt vervolgens benaderd. In de meeste gevallen wordt binnen 30 dagen bekend gemaakt of de factuur minnelijk geïncasseerd kan worden, wat uiteraard hen voorkeur heeft.

billGebeurt dit niet? Dan zet dit bureau een procedure in gang bij het kantongerecht. Na het behalen van een vonnis laten we daarmee beslag leggen bij de debiteur. Daarnaast biedt deze firma nog een scala van andere diensten zoals no cure no pay incasso. Meer informatie hierover vind je online.