wisselbeker bestellen doe je hier!

1 Dit artikel gaat vandaag over een wisselbeker bestellen online. Veel mensen maken wel eens mee dat iemand in hun omgeving met een sport de eerste tweede of derde plaats binnen sleept. Dat is vaak heel erg leuk voor die genen en natuurlijk ook voor jou omdat je uitgenodigd bent. Maar heel vaak is de ceremonie zo uitgebreid dat mensen te vaak vergeten dat er ook budget over moet blijven voor een mooie beker. Zelf heb ik dit vroeger persoonlijk vrij vaak mee gemaakt. Een paar jaar geleden deed ik nog aan hoog niveau turnen en als ik eerste of tweede werd was dit natuurlijk super gaaf. Dan maak je een groot feestje met je vrienden of familie en heb je het alleen maar over leuke dingen!

Helaas was er altijd een minpunt3

Het enige minpunt op de avond was dan meestal de prijs uitreiking. Je zou denken dat dit het leukste is maar ik kreeg in die tijd altijd een beker die van plastic gemaakt was. Tot ik er op een dag iets van zei en toen vertelde ik dat je ook gewoon een wisselbeker kan bestellen. Dit zijn meteen veel leukere bekers dan de saaie plastic prulletjes.2