Zeer tevreden over Boot vertalingen

Nog nooit ben ik zo blij geweest met een bedrijf, in dit geval Boot vertalingen. Tijdens mijn vakantie ben ik betrokken geweest bij een ongeval, gelukkig was dit niet mijn schuld. Maar de gevolgen logen daar niet minder om. Zo kreeg ik te maken met de politie en justitie, ook toen ik thuis was. Echter was dit allemaal in het Frans, niet echt een taal die ik beheers. Daarom heb ik hiervoor de hulp ingeschakeld van een bedrijf die hier meer kennis van heeft. Behalve de nodige documentatie die ik van de politie kreeg hebben zij mij ook geholpen met het opstellen van een brief waar ik mijn onschuld in aan toon. Kan wel zeggen dat ik enorm blij was met de hulp van dit bedrijf, want sommige dingen wat in de brief stonden kon ik echt geen wijs uit worden.  

Goed geregeld

Toen ik de brieven van de justitie uit Frankrijk binnen kreeg, schrok ik wel. Wat een ongeval al niet allemaal te weeg brengt. Maar ook omdat ik de Franse taal totaal niet begrijp, wist ik niet waar deze brief over ging. Meteen heb ik toen contact met Boot vertalingen opgenomen en hier gevraagd of zij mij konden helpen.  

Behalve dat de vertalers die hier bij dit bedrijf werken verschillende talen kennen, werken zij ook zeer nauwkeurig. Een opdracht gaat hier niet eerder de deur uit zonder een extra kwaliteitscontrole vóór de oplevering. Zo voorkom je fouten en dat maakt dit alles een stuk professioneler. Gelukkig is alles nu afgehandeld en hoef ik mij geen zorgen meer te maken.