Amstel Bright kopen

Bier

Wil je Amstel Bright kopen? Bekijk dan gauw de webshop amstel-bright.nl. Dat is immers het juiste adres wanneer jij een lekker biertje wilt kopen. Amstel Bright bier is oorspronkelijk een Caribisch biertje dat veel op de Antillen en in Aruba gedronken wordt. Tegenwoordig drinkt men het steeds meer in Nederland. Het biertje is het lekkerst wanneer de zon schijnt en de temperaturen hoog oplopen. Het is namelijk een verfrissend en dorstlessend biertje. Ook perfect dus wanneer je een barbeque thuis organiseert. Wil je meer weten over Amstel Bright? Lees dan hieronder gauw verder.

Amstel Bright kopen

Amstel Bright bier online kopen

Amstel Bright kopen doe je via de webshop van hunzelf. De naam van de webshop is amstel-bright.nl. Op deze webshop bestel je gemakkelijk en goedkoop jouw favoriete biertje. Het bier komt in verschillende verpakkingen. Zo kun je hier terecht voor een doos bier van 24 stuks, maar ook van 12 en 6 stuks zijn te bestellen. Zelfs een los flesje bier bestel je hier al vanaf 1,65 inclusief BTW. De verpakking met 6 flesjes bier koop je al voor 6,60 euro, 12 flesjes voor 17,40 euro en 24 flesjes voor 29,95 euro.

amstelbright

De historie van Amstel Bright

Tot en met het jaar 2006 werd het bier gebrouwen in een Antilliaanse brouwerij van Amstel op curaçao. In dat jaar ging de brouwerij failliet en besloot Heineken om de productie over te nemen. In 2013 hebben ze Amstel Bright bier weer op de Nederlandse markt gebracht en sindsdien is het dus volop weer verkrijgbaar in Nederland. Het bier wordt hier dan ook steeds populairder, vooral ook omdat steeds meer mensen op vakantie gaan naar de Antillen en wanneer ze terugkomen willen ze in hun eigen land ook genieten van dit lekkere biertje. Het bier is nog niet overal verkrijgbaar in Nederland, maar wanneer Amstel Bright wilt kopen, kun je dat het beste doen via amstel-bright.nl.