De lekkerste wijn aanbieding!

Samen met mijn man kan ik er echt van genieten om na het werk te genieten van een heerlijke glaasje wijn. Dit doen we geregeld, echter zijn we er van de week achter gekomen dat we geen wijn meer in huis hebben! Tijd om naar de winkel te gaan en een flesje wijn te bestellen hadden we niet waardoor ik het hoopte via het internet te vinden waar ik een wijn aanbieding kan verkrijgen. Doordat ik via het internet ben gaan zoeken is het gelukt om op de website van 247wijnshop.nl te komen. Hier is het gewoon mogelijk om vanachter je eigen computer te bestellen! Je hoeft niet eens meer de deur uit om je wijn te kopen. Dit vond ik ideaal waardoor ik ervoor heb gekozen om bij hun een bestelling te plaatsen. Natuurlijk wisten we het dat we een dag zonder onze vaste ritueel kwamen te zitten. Maar als het smaakt om via het internet wijn te bestellen wilde ik dit wel eens vaker doen.

24-7-transparant-30boubkbcym3ulfesvzwu8

Online te bestellen

Vanachter je eigen computer een bestelling plaatsen en deze vervolgens te bezorgen bij ons thuis is perfect. Zo hebben we van de week een bestelling bij hun geplaatst en deze netjes een dag later in ontvangst genomen. Een heerlijk wijn aanbieding wat ook nog eens lekker smaakt! Dit heeft voor mekaar gekregen dat we hier vaker gaan bestellen. 

kennismakingspakket-good-food-pakket-2016-1100x1100_-_2