Batterij Macbook snelle levering!

1 Ik heb laats een mooie nieuwe laptop gekocht van het merk Apple. Hier ben ik heel erg blij mee aangezien het heel goed werkt en lekker snel. Werken is een stuk makkelijker geworden sinds ik deze computer gebruik. alleen heb ik de laatste tijd te kampen met een probleem. Volgens mij is de accu niet meer in goede staat en zou ik dus een nieuwe Batterij Macbook moeten kopen. Dit is ook de enigste manier om er achter te komen  of het daadwerkelijk of het hier aan ligt. Dit heb ik te horen gekregen toen ik bij een reparatie winkel ben langs geweest om te vragen wat er mis was.2

Nu was het aan mij om opzoek te gaan naar een nieuwe accu

ik heb toen ik dit hoorde meteen een rondje gelopen door de stad en rond gevraagd of ik er hier een kon halen. Er waren wel winkeltjes hier en daar die een accu verkochte maar de meeste waren heel duur en het waren vaak niet eens echte. Je kan in een goede laptop beter geen namaak accu plaatsen dit blijkt heel slecht te zijn. Zo zijn er wel eens verhalen dat je laptop kapot gaat of zelfs zou kunnen ontploffen.3

Toch een goede batterij

Aangezien er niks te vinden viel heb ik gekeken op het internet. Zo kwam ik met een beetje geluk op de website terecht van Bizzix. Dit bleek een goede website te zijn voor Apple Batterij Macbook vandaar dat ik meteen besteld heb.