Windows 10 Home kopen om je Windows te upgraden

Een mogelijkheid om je Windows te upgraden, is het kopen van Windows 10 home. Het kan namelijk zo zijn dat jouw PC draait op Windows 8 en je graag een nieuwe versie erop wilt hebben. In sommige gevallen is het dan nodig om eerst de oude Windows te verwijderen voordat je de nieuwe Windows installeert. Maar dat is lang niet altijd nodig.

Windows 10 Home Retail
Wanneer je er geen behoefte aan hebt om een nieuwe Windows te installeren, waarbij je eerst de oude moet verwijderen, dan is er een oplossing. Als je graag Windows 10 Home op me PC wilt installeren, is het verstandig om te kiezen voor de retail versie. Hierbij hoef je niet, bij wijze van spreken, eerst Windows 8 te verwijderen en daarna weer heel Windows 10 erop te zetten. Als je Windows 10 Home retail aanschaft wordt alleen de bestaande versie van Windows geupgrade naar Windows 10. 

Windows 10 Home OEM
Het is uiteraard ook mogelijk om je computer volledig te formatteren. Wanneer je dit graag wilt is het aan te raden om Windows 10 Home OEM aan te schaffen. Hiermee installeer je een compleet nieuwe versie van Windows 10 Home. Waarbij dus niet je oude Windows wordt geupgrade.

Eenvoudig en snel binnen enkele stappen Windows 10 Home kopen
Het installeren van Windows 10 Home kan een tijdje duren, maar het aanschaffen ervan kan in een korte tijd. Tenminste wanneer je het product aanschaft via GameKeyDiscounter.nl. Het enige wat je hoeft te doen is Windows 10 Home te bestellen en te betalen. Vervolgens krijgen je binnen enkele minuten de licentie binnen in je mailbox, en kun je hem installeren.