Behandeld bij Kliniek Veldhoven

Wat dat betreft zijn wij vrouwen altijd onzeker over ons lichaam. Dankzij Kliniek Veldhoven ben ik van dit probleem af!

Als jouw lichaam in het begin van de bloei zit ben je er niet bepaald mee bezig. Wel als jouw lichaam sneller volgroeid als dat een ander op dat moment ondergaat. Hier had ik namelijk onwijs veel last van. Mijn borsten groeide sneller als dat mijn lichaam eigenlijk aan kon. Hierdoor kreeg ik onwijs veel klachten in mijn rug en kon ik niet sporten, laat staan het shoppen in de stad.

Veel bekijks!

Wat ik het meest vervelende vond was het feit dat er veel mensen naar mij keken. Althans ik ging er altijd vanuit dat mensen naar mijn borsten staren alsof dit speciaal was. Hier wilde ik zo graag vanaf waardoor ik een afspraak had gemaakt bij de huisarts. Tijdens deze afspraak uitgelegd dat ik hier onwijs onzeker over ben geworden en hier ook graag vanaf wilde.

Doorgestuurd

Uiteindelijk heeft mijn huisarts het advies gegeven om eens contact op te nemen met Kliniek Veldhoven. Zij konden bekijken wat de mogelijkheden waren om mijn borsten te verkleinen. Dit laat ik mij natuurlijk niet nogmaals zeggen en heb telefonisch contact gezocht met dit bedrijf. Doordat ik een afspraak had gemaakt kon ik diezelfde week nog terecht om kennis te maken. Hierbij kreeg ik ook de definitieve datum te horen wanneer ik weer minder onzeker hoef te zijn!