De kracht van Engelenkaarten

Engelenkaarten verhelderen de keuzes die je in het dagelijks leven maakt, helpen je je levensopdracht te vinden, te ontdekken wie je zielsverwant is (of niet) en geven antwoord op vele andere levensvragen.

medium-antonetta“Als je Engelenkaarten in handen hebt dan heb je iets bijzonders in handen”, dat zijn de woorden van Daniëlle (Engelenreader en Energiehealer). Het is alsof je de “route-kaarten” van het leven in handen hebt. Er zijn heel veel verschillende soorten kaarten te verkrijgen die van belang zijn voor verschillende thema’s in het leven. Bijv. op het gebied van werk, gezondheid en liefde. Door te werken met deze kaarten krijg je meer inzicht in je eigen leven of het leven van degene waar je de reading voor geeft. Voor veel mensen kunnen Engelenkaarten een duwtje in de juiste richting zijn. Vaak bij twijfel worden Engelenkaarten gebruikt, maar ook voor verheldering van bepaalde zaken. Op engelenkaarten informatie kun je meer lezen.

Engelenkaarten lezingen zijn allemaal positief. Je komt nooit iets negatiefs of engs tegen in een engelenkaart lezing. Er zijn geen “donkere” kaarten in een engelenkaarten spel. Engelen zijn multidimensionale wezens, die als missie hebben de mensheid, de aarde en alles wat erop leeft te helpen. Eén van de meest bekende en dichtst bij de mens staande is Aartsengel Michaël die je helpt met het geven van kracht, moed en doorzettingsvermogen.  Mediumchat.nl is een platform waar consulenten Engelenkaarten voor je kunnen trekken. De mediumchat.nl mediums staan voor je klaar.