Seniorencamping is te vinden bij camping de Gijzel

Seniorencamping

Ben jij op zoek naar een leuke seniorencamping, zoek dan niet verder. Bij camping de Gijzel kan je Seniorencampingbijzonder goed terecht, ook als je wat op leeftijd bent. Deze kleinschalige kampeerplaats is zeker voor de wat oudere kampeergasten een uitstekend verblijf. Je hebt hier een mooi sanitair welk in de wintermaanden heerlijk verwarmt is. Bovendien heb je ook een speciale ruimte waar de minder valide mensen en mensen in een rolstoel gebruik van kunnen maken. Tevens kan je tegen betaling gebruik maken van de wasmachine en de wasdroger. Of maak gebruik van een losse wasbak en een centrifuge. Eigenlijk is hier heel veel mogelijk en zeker de moeite waard om er eens even helemaal lekker uit te zijn.

Wij willen alleen nog maar naar deze seniorencamping

SeniorencampingWanneer je het vroeger over kamperen zal hebben, dan had ik mij neus hiervoor opgehaald. Ik ga toch niet in een tent of caravan zitten als je alle luxe en comfort in een hotel kan krijgen. Tot wij een keer door kennissen werden uitgenodigd om mee te gaan kamperen naar de seniorencamping. Zij hadden een kleine caravan en nog ruimte voor twee personen. Met tegenzin hebben wij toen ja gezegd.

Dit was de ommekeer in ons leven, want wij zijn nu alleen maar te vinden op een camping, dan wel bij de Gijzel. Want hier heb je ook heel veel comfort. Bovendien is dit een kleinschalige kampeerplaats en heeft een zeer mooie natuur in de buurt. Wij hoeven geen luxe meer van een hotel, want de gezelligheid is echt wel te vinden hier op deze kampeerplaats. Op deze kampeerplaats is genoeg te doen voor jong en oud. Regelmatig pakken wij de fiets om er even heerlijk op uit te trekken. Of wij spelen een potje 3 Jeu de Boules op één van de drie banen die je hier kan vinden.