Een borstvergroting bij Kliniek Veldhoven

Ik heb een borstvergroting bij Kliniek Veldhoven laten doen. Dit is nu alweer drie maanden geleden. Ik moest een tijd een speciale BH dragen maar daar ben ik nu net vanaf. Het ziet er fantastisch uit en ik ben zeer blij dat ik het heb gedaan. Mijn moeder voelde wat weerstand toen ik het aan haar uitlegde, maar ik heb goed uitgelegd waarom het voor mij belangrijk is. Dit begreep ze toen goed en daarna ben ik meteen akkoord gegaan. Ik vond het belangrijk dat mijn moeder er het ook mee eens was. Mijn vriend vond het prima, maar zei dat ik het niet voor hem moest doen. Natuurlijk niet! Hij accepteert mij zoals ik ben en vond het alleen maar fijn als ik gelukkig was. Door een borstvergroting bij Kliniek Veldhoven ben ik dan ook zeker gelukkiger geworden. Ik zit lekkerder in mijn lijf. Mijn ene borst was groter dan de ander, waardoor dit ook wat ongemak kon geven bij het kopen van een goede bustehouder. Dit is nu niet meer zo, ze zijn gelijk en allebei wat groter en ze zien er prachtig uit.

1

Prachtig resultaat!

Ik kan soms niet stoppen met kijken. Hoe borsten toch allemaal kunnen verschillen, ik vind dat prachtig. Ik merk dat ik meer van mijn lichaam ben gaan houden, dit deed ik natuurlijk al langer, maar het voelt zo goed om in de spiegel te kijken en met alles tevreden te zijn. Je bent geboren met een goed lichaam, of niet, helaas is het oneerlijk verdeeld. Ik denk dat iedereen tevreden kan zijn met zijn of haar lichaam, ongeacht lengte, vorm, breedte, dikte, wat maakt het uit. Zo lang jij goed in je vel zit, zit je lichaam ook goed in het vel. Daar geloof ik zeker in. Ik krijg veel complimenten. Ik merk ook dat sommige mensen naar mijn borsten kijken, daar moet ik nog wel even aan wennen hoor! Vind het nogal onbehoorlijk, zo groot zijn ze nou ook weer niet! Maar blijkt maar weer dat het een soort van aandachttrekker is. Ik zeg dan vriendelijk dat ze gewoon mogen vragen om te kijken, dat levert altijd wel wat humor en luchtigheid op. Maar goed, over een jaar zijn ze volledig hersteld en ik ben dan ook enorm benieuwd. Kijk er echt naar uit, ik voel me met de dag beter. Ook kan ik weer shoppen voor BH’s, dat is een enorm feest moet ik je zeggen.

kv_ill_borstvergroot