Een DVD vol persoonlijke boodschappen

Dat is wat het huren van een videozuil jou zal opleveren. Deze originele DVD is een superleuk digitaal gastenboek. Tijdens jouw feest, of dit nu een bruiloft of reünie, jubileum of bedrijfsfeest is, kan een videozuil of ook wel trouwzuil genoemd, voor heel veel plezier zorgen. En ook achteraf kan jij veel napret hebben bij het bekijken van het digitaal gastenboek. Een DVD om goed te bewaren.

 Maximaal 1 minuut vol praten

Een videozuil van iGuestbook is gemakkelijk in gebruik. Iedereen kan zo eenvoudig een persoonlijke boodschap voor je achterlaten. Het huren van zo’n toffe praat en film paal kan simpel online geregeld worden. iGuestbook hanteert een vaste en scherpe prijs, en regelt zuilen door heel Nederland. Gasten hebben de gedurende jouw event de mogelijkheid een minuut lang vol te praten, en zo vaak als ze maar willen. Maar is een minuut te lang, dan kunnen ze door op ‘stop’ te drukken de videoboodschap eerder afronden.

 Gek doen!

Als je mensen wil uitdagen dan kan je allerlei dingen verzinnen. Een videozuil kan hieraan bijdragen. Je zou bijvoorbeeld extra elementen kunnen toevoegen. Bijvoorbeeld gekke hoeden of pruiken. Maar ook brillen of plaksnorren. Misschien willen mensen onherkenbaar wel ineens in beeld. Doordat de zuil gedurende het gehele event aanwezig blijft, kan het een erg leuke aanvulling op je gelegenheid zijn. Het zal hoe dan ook een digitaal gastenboek worden, welke nog jarenlang plezier zal opleveren.

 De videoboodschappen zijn van kwaliteit

Een videopaal van iGuestbook levert videoboodschappen met een uitstekende filmkwaliteit. Op de DVD, die je na afloop binnen een paar dagen ontvangt, zullen alle filmpjes achter elkaar afgespeeld worden. Je kan zo al snel thuis nagenieten van de persoonlijke wensen (en alle gekkigheid), speciaal voor jullie achtergelaten door alle bezoekers.