Erg gaaf origineel geboortekaartje!

origineel geboortekaartje

origineel geboortekaartjeBeste lezer, vandaag is het tijd voor een bijzonder onderwerp. De reden hiervan? Mijn zus heeft een kindje gekregen, en dat is natuurlijk fantastisch.  Mijn zus wilde dit natuurlijk aan iedereen laten weten, en daar was een origineel geboortekaartje voor nodig. Mijn zus vroeg daarom aan mij of ik samen met haar opzoek wilde gaan naar zo’n kaartje. Ze weet dat ik erg goed ben in het opzoeken van dit soort dingen. Ik hou namelijk een lijstje bij, met allerlei goede websites. Daarom ben ik samen met haar het internet opgegaan. Op het internet vonden we veel verschillende aanbieders, maar we wilden natuurlijk wel een origineel geboortekaartje vinden. Veel websites bieden namelijk hetzelfde aan, de gebruikelijke geboortekaartjes. Gelukkig kwamen we al snel uit op de website van Kiss cards. Hier vindt je allerlei bijzondere geboortekaartjes. Uiteindelijk vonden we hier precies het kaartje waar zij naar opzoek was. Deze hebben we meteen in grote getallen besteld, het is nu even wachten tot dat ze opgestuurd kunnen worden.

origineelVeel leuke reacties!

Inmiddels hebben we de kaartjes al opgestuurd, We kregen erg veel leuke reacties van vrienden en familie. Iedereen was natuurlijk super enthousiast over het kindje, maar ook over het kaartje. Veel mensen vonden het een erg leuk kaartje, dat we goed uit hadden gezocht! Lijkt jou dit ook wel wat? Kijk dan eens op de website!geboortekaartje