Leuke muziekles in Den Haag

muziekles Den Haag

Claudia Seevinck is het brein achter de muziekles in Den Haag. Zij geeft aan kinderen vanaf 1,5 jaar al les, het leuke is dat hier ook de ouders bij betrokken worden. Vooral aan deze groep geeft zij de voorkeur om les te geven, maar ook voor de oudere liefhebbers is deze cursus geweldig om te volgen. Het leuke hieraan is dat er plaats is voor de beginners, maar ook voor de gevorderde. Onze dochter loopt al een tijd te zeuren om hierheen te mogen gaan. Het bespelen van een instrument lijkt haar geweldig.  muziekles Den Haag

Blokfluit

Omdat onze dochter graag naar de muziekles in Den Haag wilde gaan om een instrument te leren bespelen, zijn wij begonnen met een blokfluit. Eerst wilden wij wel zien of er een beetje talent bij onze dochter te vinden was, voordat wij een groter instrument aan gaan schaffen. Ook is het vaak gebeurt bij andere activiteiten,  dat zij er na een paar keer wel genoeg van heeft en ermee wilde stoppen.

Wij zijn een paar maanden verder en onze dochter speelt echt de mooiste noten en liedjes. Stoppen hiermee komt echt niet in haar op, zij vindt het geweldig. Wij natuurlijk ook, want meerdere keren krijgen wij een geweldige voorstelling van haar.