Fingerfood heerlijk vers!

Ik ben vaak pas heel laat klaar met werken aangezien ik altijd een heel druk schema heb ben ik vaak klaar als ik helemaal uitgeput ben .Dat is nog al lastig aangezien je niet een uitgebreide keuken hebt op je kantoor maar daar heb ik een hele handige en lekker oplossing voor bedacht.1

Simpel en snel!

Als ik weer eens laat terug kom van het werk heb ik geen tijd om te koken natuurlijk. Vandaar dat ik eens ben gaan kijken naar hoe ik wel aan eten zou kunnen komen. Zodoende kwam ik uit op Fingerfood bestellen van New york pizza.2

Het smaakt echt heel goed!

Via het  internet kom je al vrij snel uit bij New york pizza als je op zoek bent naar eten. op de website van hen heb je echter niet alleen pizza’s waar je uit kan kiezen. Je hebt er bijvoorbeeld ook verschillende soorten kip. Of lekker Italiaanse pasta’s, maar ook toetjes en frisdranken mocht je die nodig hebben.

Snel besteld snel in huis!

Als je een bestelling wilt doen dan klik je op winkelwagen en dan kan je snel en makkelijk betalen via i-deal. Als dit eenmaal gebeurd is hoef je alleen nog maar te wachten op de levering. Wat vaak gebeurt binnen een uur. Zo sta je dus nooit lang op je eten te wachten!

3