Gezond roken? Neem een Vaporizer pen.

Jarenlang ben ik verslaafd aan sigaretten. Zo erg dat de ene nog niet is opgerookt, en de andere alweer aangestoken wordt. Alle reclame en foto’s die ik zie van zwarte longen en ernstige ziektes vind ik wel ernstig, maar niet ernstig genoeg om met roken te stoppen. Nee mijn verslaving gaat helaas maar door, en lijkt met de dag erger te worden. Kan echt niet meer zonder een pakje sigaretten op zak. Tegenwoordig rook ik niet meer binnen, dat is wel weer een stap in de goede richting. Zo probeer ik toch wat frisse lucht in huis te houden. Maar zodra ik visite heb krijg ik vaak het commentaar dat het naar rook ruikt binnen. Een kennis van me kwam eens met het idee om een Vaporizer pen uit te proberen. Mijn eerste gedachte was, wat moet ik daarmee, maar heb het toch uitgeprobeerd. Moet zeggen het is me niet tegen gevallen, beter nog heb meteen een Vaporizer pen besteld.  Cloutank-M4-kit-300x300

Ik rook gezond.

In het begin was het even wennen om geen sigaret meer op te steken, maar raakte al snel gewend aan mijn nieuwe manier van roken. Mijn huisje heb ik inmiddels van boven tot beneden schoon gemaakt, de rooklucht is uit huis. Voorheen moest ik altijd naar de winkel of patatzaak om sigaretten te halen. Tegenwoordig bestel ik de pen , inclusief schoonmaak spullen gewoon online. Lekker makkelijk, en bestellingen boven de €50,- worden gratis aan huis gebracht.  Dankzij de goede tip van mijn kennis ben ik op een gezonde manier aan het roken. Betaalmethodes_3