Iedereen heeft wel een vorm van raamfolie

Er zijn weinig mensen die niet één of meerdere soorten van raamfolie ergens in huis hebben gebruikt. In de huiskamer of keuken tegen de inkijk, maar ook op de voordeur wordt er van de folie veelvuldig gebruik gemaakt. In veel gevallen is dit in combinatie met de naam en het huisnummer. Zo heb je niet alleen privacy, maar bezoekers weten direct dat zij bij de goede voordeur staan.

Raamfolie

Veel soorten folie voor je ramen

Er zijn meer dan genoeg verschillende soorten folie die je op de ramen of de muur kunt aanbrengen. Leuke teksten voor in de woonkamer of keuken. Ook voor de deur van de kinderkamer zijn er meer dan voldoende leuke ontwerpen beschikbaar, vind je niet wat jij leuk vindt dan ontwerp je zelf een unieke sticker met de online ontwerper. Met de ontwerper is het mogelijk om je eigen foto’s of plaatjes toe te voegen aan je ontwerp. Alles van het formaat tot aan de kleuren bepaal je zodat je een uniek exemplaar hebt.

Raamfolie

Raamfolie zonder lijmlaag

Er zijn raamstickers die je kunt gebruiken bij een bruiloft of een geboorte om dit kenbaar te maken aan de buitenwereld. Wanneer je dan een sticker hebt waar je met lijm moet werken is dit niet handig vanwege het verwijderen van de sticker. Tijdelijke raamstickers zijn daarom statisch en niet voorzien van een lijmlaag. De sticker is eenvoudig aan te brengen, maar ook zonder veel moeite weer te verwijderen zonder dat er lijmresten achterblijven op het raam.