iPad reparatie Enschede is sneller

Een veel voorkomende klacht van consumenten is dat ze te lang moeten wachten op een iPad reparatie. De wachttijd valt meestal tussen de 2 en 6 weken. Als het heel snel gaat is het 2 weken en dit is al te lang. Bij iPad reparatie Enschede is de wachttijd tussen de 30 minuten en een dag. Het verschil is duidelijk groot en is iPad reparatie Enschede veel sneller.

Hoe kan het dat iPad reparatie Enschede sneller is?

Als je iPad opstuurt voor reparatie komt er veel bij te kijken voordat het op de juiste afdeling komt. Dit duurt meestal een week. Voor de reparatie zullen ze nog om toestemming vragen en tegen de tijd dat ze het gaat repareren ben je weer een week verder. Dan moet de iPad nog teruggestuurd worden. Je snapt dan dat een wachttijd van 2 weken vaak zelfs voor hun niet haalbaar is.

Bij een iPad reparatie Enschede kun je gewoon langs de winkel. Er wordt gekeken wat er mis is en een voorstel van reparatie word gedaan. Indien alle onderdelen op voorraad zijn mocht het nodig zijn kan de reparatie meteen gedaan worden. Anders moet je een dag wachten. Maximaal een dag en minimaal half uurtje is pas snel!